Sportske pripreme

null

SPORTSKE PRIPREME

Opština Ub i Hotel Ub business and wellness pružaju idealne uslove za pripreme sportista.

null

IDEALNI USLOVI

Sportskim grupama omogućeni su savršeni uslovi za trening i kondicione pripreme, u koje spadaju sportski tereni u zatvorenoj sportskoj hali, sportski tereni na otvorenom, moderan fitnes centar, zatvoreni bazen, i ostali sadržaji Spa & Wellness centra.

Sportska hala opštine Ub nalazi se pored samog Hotela Ub i svojom multifunkcionalnošću obezbeđuje idealne uslove za realizaciju različitih programa iz oblasti takmičarskog sporta, školskog sporta i sportske rekreacije.Po nivou tehničko-tehnološke opremljenosti, stanju i kvalitetu opreme i objekta, Sportska hala opštine Ub može svojim korisnicima da pruži široku lepezu najkvalitetnijih usluga.

http://www.ustanovazakulturuisportub.rs/objekti/sportska-hala.html

null

SPORTSKA HALA I OTVORENI TERENI

Novoizgrađeni teren za fudbal sa veštačkom podlogom koji posluje u okviru Sportskog centra Matić čini Ub  atraktivnom destinacijom za fudbalske pripreme svih uzrasta i kategorija.

https://www.facebook.com/Sportski-centar-Mati%C4%87-Ub-1787432894831158/

Za potrebe organizatora možemo obezbediti termine za treninge u Sportskoj hali opštine Ub i sportskom centru Matić.

Takođe, u mogućnosti smo da vam ponudimo i dodatnu rekreaciju u Spa & Wellness centru hotela. Na raspolaganju su zatvoreni bazen sa slanom vodom i hidromasažnim pumpama, infra-crvena sauna, parno kupatilo, finska sauna, i moderan fitness centar.

Ishrana je prilagođena zahtevima i potrebama sportista. Obroci su pojačani i spremaju se po dogovoru, a poslužuju se u hotelskom restoranu. U skladu sa potrebama primenjujemo HALAL standarde u ishrani sportista.

null

ŠTA VAM OBEZBEĐUJEMO?

  • Smeštaj u hotelu na bazi izabranog tipa pansiona
  • Wi-Fi internet
  • Business office usluge (skeniranje, fotokopiranje, štampanje, fax)
  • Korišćenje kongresne sale za timske sastanke (flip chart, projector, platno)
  • Usluge perionice
  • Parking za autobuse i automobile
  • Transfer od / do aerodroma

Hotel Ub imao je zadovoljstvo da tokom leta ugosti odbojkaške sportske reprezentacije – mušku kadetsku i žensku juniorsku reprezentaciju. Detalje njihovog boravka pogledajte u galeriji…

null

Galerija

Kada ste organizator poslovne proslave ili porodičnog okupljanja, Business & Wellness vam omogućava da ojačate veze.