Sobe i Apartmani – Hotel Aqua Park

null

SOBE

Buđenje u zelenilu, uživanje u mirisu lipe, svetlost i toplina sunčevih zraka koji se probijaju kroz krošnje drveća – zadovoljstvo koje može da Vam pruži Hotel Ub aqua park.

Svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim podešavanjem, minibar, elektronski sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, elektronski ključ i besplatan WI-Fi.

null

Porodična soba

Površina 50 m2

Opremljena francuskim ležajem ( dimenzije 200×180 cm), krevetom za jednu osobu (dimenzije 200x100cm), prostranom sofom na razvlačenje (dimenzije 180×120). Porodične sobe sadrže 2 odvojene prostorije i jedno kupatilo.

null

Četvorokrevetne sobe

Površina 35 – 38 m2

Opremljena francuskim ležajem ( dimenzije 200×180 cm) i prostranom sofom na razvlačenje (dimenzije 180×120). Pozicija ovih soba omogućava gostima pogled na šumu i panoramski pogled na Ub i aqua park Ub.

null

Superior četvorokrevetna soba

Površina 46 – 48 m2

Opremljena francuskim ležajem ( dimenzije 200×180 cm) i prostranom sofom na razvlačenje (dimenzije 180×120).  Superior četvorokrevetne sobe sadrže 2 odvojene prostorije i jedno kupatilo  Pozicija ovih soba omogućava gostima jedinstven pogled na šumu i buđenje u zelenilu, kao i panoramski pogled na Ub.

null

Dvokrevetna soba sa terasom

Površina 22 – 24 m2

Opremljena francuskim ležajem ( dimenzije 200×140 cm). Sve dokrevetne sobe imaju terasu i jedno kupatilo. Pozicija ovih soba omogućava gostima panoramski pogled na Ub i aqua park Ub.

null

Dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima

Površina 30 m2

Opremljena je sa dva odvojena ležaja ( dimenzije 200×100 cm) i foteljom na razvlačenje.. Pozicija ovih soba omogućava gostima panoramski pogled na Ub i aqua park Ub.

null

Superior dvokrevetna soba

Površina 25 m2

Opremljena francuskim ležajem ( dimenzije 200×180 cm). Pozicija ovih soba omogućava gostima jedinstven pogled na šumu i buđenje u zelenilu.

null

Executive apartman

Površina 65 m2

Apartman sadrži prostranu dnevnu sobu sa trosedom i foteljama za sedenje, jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem  (dimenzije 200×180 cm), odvojenu prostoriju za prtljag i garderobu, i jedno kupatilo. Apartman se nalazi na “krovu” hotela, ušuškan u krošnje drveća sa predivnim pogledom na zelenilo i šumu koja ga okružuje.

null

Deluks suite sa spa kadom

Površina 70 m2

Apartman sadrži prostranu dnevnu sobu sa trosedom i foteljama za sedenje, jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem  (dimenzije 200×180 cm), jedno kupatilo i spa kadu koja se nalazi u dnevnom boravku. Apartman se nalazi na “krovu” hotela, ušuškan u krošnje drveća, zidovi apartmana su od stakla    sa predivnim pogledom na zelenilo i šumu koja ga okružuje. Spa kada pruža mogućnost opuštanja i relaksacije sa pogledom na jedinstveni zeleni pejzaž šume.