Sobe i Apartmani – Hotel Business & Wellness

null

SOBE

Sve sobe su moderno opremljenje i umetnički dizajnirane, a udoban nameštaj, tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor i neometano obavljanje poslovnih aktivnosti.

Svaka soba ima na raspolaganju kupatilo sa tuš kabinom, luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim podešavanjem, minibar, elektronski sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, elektronski ključ i besplatan WI-Fi.

null

LUX APARTMAN

Lux apartman je luksuzno dizajniran i moderno opremljen – svojom elegancijom i konforom zadovoljava zahteve i najvećih hedonista. Apartman ima prostranu spavaću sobu sa francuskim ležajem, sofu za odmor i veliku terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na prelepu fontanu i park . Tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor, a VIP tretman će učiniti vaš boravak posebnim i nezaboravnim iskustvom.

Apartman ima na raspolaganju prostrano kupatilo, , luksuznu kozmetiku, fen za kosu i bade mantil, francuski ležaj sa hipoalergijskim dušekom i jastucima, fotelju, prostran radni sto, LCD TV sa kablovskim kanalima, klimu sa individualnim podešavanjem, minibar, elektronski sef, prozore sa izuzetnom zvučnom izolacijom koji se mogu otvarati, aparat za kafu i čaj, ogledalo za celu figuru, elektronski ključ i besplatan Wi-Fi.

0
ZVEZDICE
0
Soba
0
Lux Apartman
0
Gostiju
null

Ponuda i opremljenost

null

Galerija

Kada ste organizator poslovne proslave ili porodičnog okupljanja, Business & Wellness vam omogućava da ojačate veze.