BUSINESS & WELLNESS

Hotel Ub nalazi se na idealnoj lokaciji nedaleko od centra Uba, raspolaže sa 24 sobe, 2 apartmana i može se udobno smestiti  58 gostiju.
null

UPOZNAJTE HOTEL UB

U sklopu hotela se nalazi konferencijska sala, dve terase, Wellness & Spa centar kao i restoran koji prati moderan koncept brze kuhinje.
Hotel ima 25 soba i jedan lux apartman.

POGLEDAJTE VIRTUELNU TURU

Pogledajte 360 Virtuelnu turu Hotel Ub – Business&Wellness i upoznajte sa sa našom kompletnom uslugom koju pružamo unutar ovog modernog biznis hotela.

PROMOTIVNI VIDEO

Hotel Ub se sastoji iz dve poslovne jedinice koje se razlikuju po tipu smeštaja i tipu usluge. Pogledajte kratke promotivne video spotove i upoznajte se sa tipom usluge koja najviše odgovara Vašim potrebama.
null

DEŠAVANJA I PROMOCIJE

Kada ste organizator poslovne proslave ili porodičnog okupljanja, Business & Wellness vam omogućava da ojačate veze.

WELLNESS & SPA

Jedinstvena ponuda rekreativnih sadržaja

Foto Galerija

Kada ste organizator poslovne proslave ili porodičnog okupljanja, Business & Wellness vam omogućava da ojačate veze.
null

SADRŽAJI

Wellness & Spa se nalazi u prizemlju hotela i nudi jedinstvenu ponudu rekreativnih sadržaja na Ubu. Gostima je dostupan zatvoren bazen sa slanom vodom, finska i infra-crvena sauna, parno kupatilo, dva tepidarijuma, fitness centar i dve sobe za masaže i tretmane.

Fitness Centar – Fitness centar sa kardio jedinicama, slobodnim tegovima i svim potrebnim spravama za vežbanje na raspolaganju je svim gostima hotela.

Kongresni Centar – U sklopu hotela nalaze se dve konferencijske sale pogodne za poslovne sastanke, konferencije, prezentacije kao i sve vrste proslava.

Konferencijska sala je opremljena sa AV multimedijalnim uređajima i u zavisnosti od rasporeda sedenja može primiti između 50 i 150 gostiju.

U oviru hotela nalazi se restoran Barossa poznat po italijanskoj i internacionalnoj kuhinji, ljubaznom osoblju, kao velikom ponudom vina.

POŠALJITE PITANJE

    Hotel Ub
    BUSINESS & WELLNESS